Live

Rats on Rafts, Girl Band, Los Bitchos en meer op de line-up van ontdekkingsfestival Misty Fields


20 april 2021

Met een rijtje reeds aangekondigde namen zoals Personal Trainer en Girl Band, vult Misty Fields zijn line-up nu verder aan. Zo zullen Rats on Rafts, het Belgische Ramkot, het Britse Los Bitchos en meer op 10, 11 en 12 september 2021 naar het bosrijke Heusden afreizen voor het vijftienjarige jubileum van het unieke festival.

Hier eindigt de lijst van het festival waar wij van The Daily Indie traditie-gewijs elk jaar bij zijn niet. De rest van de line-up wordt aangevuld door de vaderlandse indiefolk-heldin Judy Blank, het laptop-rockduo MEMES uit Glasgow, de nieuwe Engelse gitaarbelofte Folly Group, het Ierse Sprints en The Haunted Youth. Hoewel corona nog steeds een risicofactor is voor festivals zet de organisatie hoog in voor zijn jubileumeditie. “Achter de schermen zijn we druk bezig met het voorbereiden van ons vijftienjarig jubileum dat groter, mooier en toffer beloofd te worden dan ooit. Natuurlijk houden we in de voorbereiding rekening met verschillende scenario’s, praten we met andere festivalcollega’s, de autoriteiten en houden we alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Maar we blijven positief, want als er een festival dit jaar doorgaat, dan is het Misty Fields”, aldus festivalvoorzitter Marcel Moonen.

Naast deze bands is er op het festival zoals altijd ook beeldende kunst en theater te zien. Gecombineerd met de sfeervolle, bosrijke festivallocatie en het uitgebreide aanbod aan eten en drinken, zorgt voor een unieke ervaring die je alleen op Misty Fields terugvindt.

Tickets voor Misty Fields zijn hier te koop. De prijzen variëren van €57,50 voor een weekendticket tot €7,50 voor een zondagticket. Voor festivalgangers die het festival vorig jaar voor hun neus zagen voorbijgaan is er goed nieuws: die kunnen met diezelfde tickets naar de jubileumeditie in september.

Voor meer info over de bands klik op de linkjes om te kijken wat we eerder over ze hebben geschreven en check hier ook even de liveshots van de laatste editie van Misty Fields voor corona.