The Daily Indie maakt The Monthly, een podcast die op dinsdag wordt uitgezonden van 21.00 tot 22.00 uur op Pinguin Radio en terug is te vinden op zo’n beetje elk podcast-kanaal Anchor. Wij produceren daarnaast ook losse podcasts, deze zijn te beluisteren in jouw podcast-app naar keuze.

» Luister hier alle uitzendingen terug! «


 

Podcast: Spoor voor Spoor
Als opvolger van de Onder Het Mes-podcastreeks, presenteren we met Spoor voor Spoor een nieuwe presentator en samensteller: Niek Lathouwers. Hij maakt voor The Daily Indie een serie waarin we muzikanten bevragen naar hun singles, het startpunt en waarom ze hebben gekozen voor bepaalde sounds en instrumenten. 

 

 


Podcast: Onder Het Mes
In Onder Het Mes, onze allereerste podcast, duiken we diep in de verhalen achter de songs van Nederlandse artiesten. Tot in de kleinste details komen de teksten, opvallendste geluiden, het opnameproces en meer aan bod. Wil je nieuwe podcasts als eerste ontvangen op je mobiel? Abonneer via iPhone of Android!

Abonneren via Android + iPhone
Anchor Podcasts PocketCasts
Abonneren via iPhone
Apple Podcasts Overcast


Live-radio @ Operator
Op een steenworp afstand van ons kantoor in Rotterdam zit sinds april 2017 Operator Radio, het internetradiostation dat de Rotterdamse scene bij elkaar brengt. Hieronder vind je onze laatste uitzending!


Podcast: Om De Tafel
Bij de Om De Tafel-reeks verzamelen wij enkele gasten die vervolgens met elkaar aan tafel gaan zitten voor een gesprek. De gasten en onderwerpen zijn altijd anders, maar hebben een link met de muziekwereld en een relevant onderwerp als rode draad. Luister naar de gesprekken via je iPhone of Android-toestel, of luister via de Anchor-player hieronder. Van de eerste Om De Tafel is naast de podcast ook een video beschikbaar!

Abonneren via Android + iPhone
Anchor Podcasts PocketCasts
Abonneren via iPhone
Apple Podcasts Overcast