The Daily Indie maakt radio-uitzendingen op Operator en elke dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur op Pinguin Radio. Wij produceren daarnaast ook podcasts, deze zijn te beluisteren in jouw podcast-app naar keuze. Abonneren kan via iPhone en Android

» Luister hier alle uitzendingen terug! «


TDI Radio @ Pinguin Radio
Elke week selecteren we de nieuwste bands en songs voor een uur radio op Pinguin Radio. Elke dinsdag zijn we te horen van 21:00 tot 22:00 op het radiostation, om jou op de hoogte te houden van onze favoriete platen van het moment. Check hieronder de Spotify-playlist om alle nummers van de afgelopen show terug te luisteren en vergeet je niet meteen te abonneren, om elke week op de hoogte te zijn!


 

Podcast: Spoor voor Spoor
Als opvolger van de Onder Het Mes-podcastreeks, presenteren we met Spoor voor Spoor een nieuwe presentator en samensteller: Niek Lathouwers. Hij maakt voor The Daily Indie een serie waarin we muzikanten bevragen naar hun singles, het startpunt en waarom ze hebben gekozen voor bepaalde sounds en instrumenten. 

 

 


Podcast: Onder Het Mes
In Onder Het Mes, onze allereerste podcast, duiken we diep in de verhalen achter de songs van Nederlandse artiesten. Tot in de kleinste details komen de teksten, opvallendste geluiden, het opnameproces en meer aan bod. Wil je nieuwe podcasts als eerste ontvangen op je mobiel? Abonneer via iPhone of Android!

Abonneren via Android + iPhone
Anchor Podcasts PocketCasts
Abonneren via iPhone
Apple Podcasts Overcast


Live-radio @ Operator
Op een steenworp afstand van ons kantoor in Rotterdam zit sinds april 2017 Operator Radio, het internetradiostation dat de Rotterdamse scene bij elkaar brengt. Hieronder vind je onze laatste uitzending!


Podcast: Om De Tafel
Bij de Om De Tafel-reeks verzamelen wij enkele gasten die vervolgens met elkaar aan tafel gaan zitten voor een gesprek. De gasten en onderwerpen zijn altijd anders, maar hebben een link met de muziekwereld en een relevant onderwerp als rode draad. Luister naar de gesprekken via je iPhone of Android-toestel, of luister via de Anchor-player hieronder. Van de eerste Om De Tafel is naast de podcast ook een video beschikbaar!

Abonneren via Android + iPhone
Anchor Podcasts PocketCasts
Abonneren via iPhone
Apple Podcasts Overcast