The Daily Indie is een platform dat zich richt op nieuwe en alternatieve muziek. Een website vol interviews, muziektips, achtergrondverhalen, nieuws, columns, albumrecensies, een dikke concertagenda, features en content van ons eigen radio- en videoteam. Meer informatie over ons platform is hier te vinden. Lid worden kan ook, dat doe je hier!

Algemene informatie
Voor redactionele en algemene vragen kun je een mailtje sturen naar ricardo@thedailyindie.nl. (Liever geen grote bijlages te mailen.)

Promo
Promo-materiaal (fysiek en digitaal) is altijd welkom. Ook suggesties voor nieuwe bands, video’s, concerten, verhalen of andere ontwikkelingen mogen altijd gestuurd worden naar de redactie. Check het colofon voor de juiste persoon!

Samenwerken?
Ben je na het lezen van onze site zo enthousiast geworden over The Daily Indie dat je graag met ons zou willen kijken naar een samenwerking? Er is ontzettend veel mogelijk! Van adverteren tot weggeefacties en van het organiseren van concerten tot seminars en de mogelijkheden voor een partnership. Neem contact op met hoofdredacteur Ricardo Jupijn via ricardo@thedailyindie.nl.