Sinds 2010 verrast The Daily Indie zijn volgers op allerlei manieren met nieuwe muziek, initiatieven en goede verhalen. Dat doen we onder meer met tips over de nieuwste releases en shows, interviews, achtergrondverhalen, reportages, columns, mixtapes, playlists, podcasts, video’s en events.

The Daily Indie is een platform voor mensen die nieuwe muziek willen ontdekken. Met een enthousiast team en onze partners maken wij dagelijks verhalen over nieuwe muziek en goede initiatieven uit de scene en organiseren we onze eigen shows. We richten ons niet op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan wij vinden dat deze gehoord moeten worden en die in onze ogen meer aandacht verdienen.

Video en Radio
Naast een actuele website en events, neemt het videoteam van The Daily Indie ook regelmatig bijzondere sessies op met allerlei bands en artiesten en zijn we elke maand op de radio te vinden bij Pinguin Radio. Onze radioshows zijn hier te beluisteren.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of op een andere manier gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Daily Indie.