Sinds 2010 verrast The Daily Indie zijn volgers dagelijks op allerlei manieren met nieuwe muziek, initiatieven en goede verhalen. Dat doen we onder meer met tips over de nieuwste releases en shows, interviews, achtergrondverhalen, reportages, columns, mixtapes, playlists, podcasts, video’s en events.

The Daily Indie is een platform voor mensen die graag nieuwe muziek ontdekken. Met een enthousiast team en onze partners maken wij dagelijks verhalen over nieuwe muziek en goede initiatieven uit de scene en organiseren we onze eigen shows. We richten ons niet op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan wij vinden dat deze gehoord moeten worden en die in onze ogen meer aandacht verdienen.

Video en Radio
Naast een actuele website en events, neemt het videoteam van The Daily Indie ook regelmatig bijzondere sessies op met allerlei bands en artiesten en zijn we elke week op de radio te vinden bij Pinguin Radio. Onze radioshows zijn hier te beluisteren.

Lid worden + ledenvoordelen
Steun het goede verhaal en de Nederlandse indie-scene en word lid van The Daily Indie. Dit kost slechts €10,- per jaar. Als lid steun je ons bij het maken van alle content: van radio, video, interviews, features tot en met recensies en reportages. Bovendien krijg je korting op geselecteerde shows bij onze partners en kun je meedoen aan exclusieve prijsvragen voor onder meer concert- en festivaltickets en vinyl. Meer informatie vind je op onze pagina: Word Lid!

The Daily Indie DJ Team
Naast alles wat we online doen, hebben we ook nog een The Daily Indie DJ Team. Lijkt het je tof als we komen draaien op jouw concertavond of festival? Laat het dan vooral weten aan onze hoofdredacteur, via ricardo@thedailyindie.nl. We doen het regelmatig bij venues als Paradiso, Patronaat, Hedon, TivoliVredenburg, EKKO en Rotown maar ook tijdens festivals als Tweetakt, The Life I Live, Le Guess Who? en Motel Mozaique.

Contact
Heb je een goed idee, wil je samenwerken, een keertje langskomen op ons kantoor in Rotterdam, ons inhuren voor een seminar/workshop of wil je muziek opsturen naar The Daily Indie? Check dan onze contactpagina!

Adverteren
Graag! Van kleine labels tot grote festivals, we vinden het leuk om met iedereen samen te werken en we vinden altijd een mooie oplossing om elkaar te versterken. Neem hier contact op met ons!

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of op een andere manier gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Daily Indie.