Sinds 2010 verrast The Daily Indie zijn volgers op allerlei manieren met nieuwe gezichten, initiatieven en goede verhalen. Dat doen we onder meer met interviews, achtergrondverhalen, reportages, playlists, podcasts, video’s en events.

The Daily Indie is alles wat het niet is. Dat is inderdaad best breed en dat komt omdat we onszelf niet willen beperken. Niet dat muziek – waar we ons tien jaar op gericht hebben – geen rol meer speelt, maar het is vanaf nu een onderdeel. Kunst en cultuur en de daarboven zwevende tijdsgeest is leidend. Nieuwe gezichten, nieuwe verhalen en nieuwe werelden. Geen routineus systeem dat zich laat leiden door een release- en concertagenda, maar aan de hand van wat wij op dat moment het meest interessant vinden. Beeldende kunst, literatuur, muziek, film, fotografie. Met ieder nieuw verhaal nemen we je ergens anders mee naartoe waar je nog nooit geweest bent.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of op een andere manier gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Daily Indie.