Ricardo Jupijn
Hoofdredacteur/oprichter
ricardo@thedailyindie.nl
(Liever geen grote bijlages te mailen.)

Als oprichter en hoofdredacteur ben ik bij The Daily Indie sinds 2010 de all seeing eye en zeven dagen per week bezig met het platform. Nieuwe bandjes zoeken, op pad met artiesten, artikelen tikken, playlists maken, bandavondjes organiseren, plaatjes draaien op feestjes, het team aansturen, nieuwe ideeën bedenken en nog honderdduizend andere dingen.


Robin van Essel
Redactiecoördinatie
robin@thedailyindie.nl

Sinds 2012 ben ik met immer groeiende trots betrokken bij The Daily Indie. Eerst als schrijver, toen als eindredacteur en tegenwoordig als redactiechef, waarbij ik Opperhoofd Jupijn bijsta met een regelmatige ‘zouden we dat nou wel doen’ – om vervolgens keihard ongelijk te krijgen. Daarnaast ben ik, anders dan boze tongen beweren, de enige houder van de TDI Bowling Kampioenstrofee.


Kevin Smink 
Grafisch vormgever
info@kevinsmink.nl

Ik ben sinds 2012 werkzaam als vormgever voor The Daily Indie. Zo komen onder meer de magazine’s, festivalkrantjes en deze website van mijn hand. Lijkt het je ook leuk om ons platform visueel te verrijken, bijvoorbeeld met je fotografie- of illustratiekunsten? Stuur mij een mailtje!


Webdesign
Atypisch webdesign & webdevelopment en Kevin Smink