New Music

Friday Release Day van 7 mei met Iceage, Squid, Alfie Templeman, Sufjan Stevens en Angel Olsen


7 mei 2021

Je zou niet zeggen dat het alweer mei is, maar we kunnen er niet omheen. Het voordeel is dat er vandaag wel een bak goede platen uitkomen, met een aantal grote indie-sterren van het afgelopen decennium.

We hebben hier niet met de minste te maken vandaag. Een van de opvallendste releases is die van Iceage, die met Sonic Boom van Spaceman 3 in de studio hebben gezeten en daar met een bijzonder schizofrene plaat uit zijn gekomen. Verder zijn er nieuwe platen van Sufjan Stevens, Angel Olsen, STUFF., Meis en een van de grootste sensaties van de laatste jaren Squid: toch een rijtje artiesten om je vingers bij af te likken.

Op het gebied van nieuwe singles hebben weer urenlang zitten spitten in alle hoekjes van het web. Daar kwamen onder meer tegen: Feng Suave, Wavves, Decius, The Babe Rainbow, Kevin Morby, Joe Armon-Jones, CLOVES, Someone, Emerson Snowe, Faye Webster, Liars, Trunky Juno, Hallan, Hussy, School of X, Jaguar Jonze, Dora Jar, Neko, Still Woozy, Squirrel Flower, Saloon Dion, Bull en The Lazy Eyes.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.STUFF. – T(h)reats

Iceage – Seek Shelter

Mighty Oaks – Mexico

Squid – Bright Green Field

Sufjan Stevens – Convocations

Alfie Templeman – Forever Isn’t Long Enough

Angel Olsen – Song of the Lark and Other Far Memories

Meis – Een EP