New Music

Friday Release Day van 19 maart met Otzeki, Alice Phoebe Lou, William Doyle en Chad VanGaalen


19 maart 2021

Voor iedereen die nog steeds een kater heeft van de verkiezingen, proberen we de pijn een beetje te verzachten met de beste liedjes die deze week verschenen en de albums die je niet wilt missen die vandaag verschijnen.

Daar zitten een paar knapperds bij, wat te denken van het nieuwe album van Alice Phoebe Lou? Met liedjes die klinken als een magische droom, deze keer heeft ze weer een aantal verzameld op het album Glow. Over Chad VanGaalen schreven we eerder deze week nog, de muziekkunstenaar die na vier jaar terug is met een schitterend en intrigerend nieuw album. Van Nederlandse bodem hebben we onder meer de neo-klassieke avonturen van Somersault en de heerlijke liedje van Johnny.

Willen we je nog het altijd onderschatte Otzeki meegeven, die een betoverend album heeft gemaakt met Now Is A Long Time en William Doyle, die je mogelijk nog kent als East India Youth, wat an deze kant van de plas op een of andere manier altijd een beetje over het hoofd is gezien. Wie weet: herkansing!

Verse singles
Op het gebied van nieuwe singles is het raak. Zo hebben we onder meer nieuwe tracks van Fog Lake, Flock Of Dimes, Mykki Blanco, Lightning Bug, Rose City Band, Laura Mvula, Regressive Left, James, Agar Agar, L’objectif, FOTOS, Sam De Nef, Woolvs, John Moods, Sarah Neufeld, Paris Texas, The Pleasure Dome, La Femme, Squid, Kane Stang en Luwten.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Triptides – Alter Echoes

Alice Phoebe Lou – Glow

Somersault – Hypersomnia

Otzeki – Now Is A Long Time

Blanketman – National Trust EP

Johnny – Collecting Dinosaurs

Dripping Trees – Fuel of Mankind

Middle Kids – Today We’re The Greatest

William Doyle – Great Spans of Muddy Time

Chad VanGaalen – World’s Most Stressed Out Gardener