Live

Win tickets voor een gigantisch mooi muzikaal en Haags avontuur genaamd Sniester (24 t/m 26 mei)


6 mei 2019

Sniester
vrijdag 24 t/m zondag 26 mei

Binnenkort wordt de Haagse binnenstad weer omgetoverd tot een doolhof vol vernieuwende en spannende acts. We kunnen de Sniester-gekte al bijna voelen, maar niets is beter dan het met al je zintuigen zelf meemaken. Vorige week gaven we je al onze beste tips voor het festival, maar het wordt nóg beter. Wij mogen namelijk gloeiend hete kaartjes voor Sniester weggeven.

Een weekend per jaar is geen act te gevoelig, te wild, te blij of te duister voor de Hofstad. De term ‘normaal’ krijgt een nieuwe betekenis, want ook dit jaar gingen de muziekprogrammeurs van Paard en Grote Markt helemaal los om je heel wat muzikaal moois te presenteren. Wat dacht je van de melancholie van Portland, de verfrissende elektronica van Amy Root of de krankzinnige energie van Karel? Of Jacco Gardner’s SomniumWevalDaniel RomanoBinkbeatsJo Goes HuntingDonna Blue, Someone, Mozes And The Firstborn, OBNIII’s, Karel, Tousch, Baskar, Temple Fang, Tape ToyEerie WandaDrugdealer en A Giant Dog?

Het water in de mond
Wil je toch een beetje weten wat je kunt verwachten, dan hebben we natuurlijk ons sfeerverslag van vorig jaar hier voor je klaar. Een kleine spoiler: we waren lyrisch over het Haagse festival. Zo schreven we onder meer het volgende over de set van Luwten: “Onder het blauw-rode licht wordt muzikale schoonheid geschapen en in al zijn pracht tentoongesteld. Als een ruisend en twinkelend beekje met lichte rimpels en belletjes die tegen de oppervlakte poppen en een zachte stroom lucht over de oever verspreiden. Prachtig.”

Als je even je blik werpt op de hete line-up van dit jaar, kun je bijna niet anders dan het water in de mond krijgen. Er is zo veel te zien en te ontdekken, elk hoekje herbergt wel weer een nieuwe verrassing. Dat wil je eigenlijk gewoon niet missen! Een echte Sniester-voorbereiding is wellicht onmogelijk, maar de playlist op Spotify is ongetwijfeld een goeie start.

Kaarten winnen?
Nog geen plannen voor het laatste weekend van mei? Daar brengen wij maar al te graag verandering in, dus wil jij kans maken op twee weekendkaartjes voor Sniester? Stuur dan vóór 22 mei een e-mail naar ricardo@thedailyindie.nl en leg daarin uit waarom jij er absoluut bij moet zijn.


WEBSITE SNIESTER | FACEBOOK-EVENT | TICKETS