Live

Wij geven je de kans om het noorden van binnenuit te ontdekken tijdens Explore the North (22 t/m 24 november)


8 november 2019

Explore the North
22 t/m 24 november

Waar we van de week al in het programma van Explore the North doken met festivalprogrammeur Peter Reen, geven we je vandaag de gelegenheid om erbij te zijn door middel van een schitterende ticketactie. Dé kans om Leeuwarden en het schitterende noorden te ontdekken aan de hand van een spannende ontdekkings-programmering.

Dit jaar kun je onder meer Weval, Mdou Moctar, Moor Mother, Tshegue, Remy van Kesteren, Meindert Talma, Peter Broderick, Kaleo Sansaa, LIFE, Drahla, Nibiru en Hania Rani zien. Maar eveneens speciale projecten van Meindert Talma, Abdomen, Pitou, Binkbeats en Mischa Porte en premières van voorstellingen als Ravijn, waar we vandaag nog een uitgebreid interview over publiceerden.

Als je wilt weten hoe het er ongeveer aan toegaat tijdens een weekend Explore the North, lees dan hier nog eens ons verslag van vorig jaar. Wil je naar het festival toe, lees dan snel even verder onder de foto!

Tickets winnen?
Wij hebben namelijk Explore Everything-tickets liggen die we mogen verloten onder onze lezers. Wat je moet doen? Nou, vóór 19 novembereen mailtje sturen naar ricardo@thedailyindie.nl, waarin je ons uitlegt waarom je het leuk lijkt om een weekend lang het noorden te gaan ontdekken. Er zijn 1.001 mooie redenen te bedenken, wij horen graag die van jou!


WEBSITE EXPLORE THE NORTH | FACEBOOK-EVENT | KAARTEN