Live

Veertigste editie van Klomppop met onder meer Thomas Azier, Son Mieux, Wies, DITZ en La Jungle (29 t/m 31 mei)


14 februari 2020

In het pinksterweekend staat in Ovezande de veertigste editie van Klomppop op het programma! Het gemoedelijke en ontspannen festival viert zijn bijzondere jubileum met onder meer de komst van Thomas Azier, Son Mieux, DITZ, La Jungle, Wies en AAD.

In voorgaande jaren werden onder namen bands als Canshaker Pi, EUT, Fata Boom, The Grand East, Borokov Borokov, SONS, Indian Askin en Moss naar Zeeland gehaald en dit jaar zitten er opnieuw een paar fijne namen namen bij. Eerder werden Shht, The Guru Guru, Roxeanne Hazes en Het Gezelschap aangekondigd, vandaag volgt er een nieuwe rits aan acts.

Met Thomas Azier (lees hier een uitgebreid interview van ons met Azier), Joost en Son Mieux is er voor ieder wat wils in de bovenste regionen van de line-up, daaronder vinden we de elektro-Nederpop van Wies, die een knetterende Popronde achter de rug heeft, de Grote Prijs van Nederland won en vorige maand op Noorderslag stond. DITZ is de nieuwe en uit de klauwen gelopen noisepunk uit Brighton die afgelopen Left Of The Dial nog de tant afbrak. Verder zien we La Jungle, de gierende Belgen waar we eerder een feature over schreven toen de band op Motel Mozaique speelde.

Op lokaal gebied zijn Potential Wonder en AAD toegevoegd aan de poster, de tweede band interviewden we eerder al eens over zijn inspiratiebronnen en ook lokale culthelden van Du Driefstang. Voor degene die direct door willen gaan naar de ticketpagina (dat is aan te raden, want vorig jaar waren de meeste tickets uitverkocht): weekendtickets kosten €32,50, dagkaarten gaan voor €12,50 over de toonbank en de zaterdag is €22,50.WEBSITE KLOMPPOP | FACEBOOK-EVENT | TICKETS