Live

The Daily Indie Presents een avondje rauwe indierock met The Vices en Queen’s Pleasure (26 september)


12 februari 2020

De maand april kunnen we niet beter openen dan met een nieuwe The Daily Indie Presents-show in Cinetol: ons vaste Amsterdamse honk waar we je regelmatig voorstellen aan nieuw talent. Deze keer met ‘onze eigen’ The Vices en de nieuwe Britse sensatie Sun Silva.

LET OP: DEZE SHOW IS VERPLAATST NAAR 26 SEPTEMBER EN SUN SILVA IS VERVANGEN DOOR QUEEN’S PLEASURE*

Ben je lid van The Daily Indie? Dat is sowieso goed nieuws, maar helemaal omdat je dan naar deze avond in Cinetol kunt gaan. Zo niet, word het vandaag nog!

De eerste staat al sinds het begin op onze radar: zo interviewden we The Vices eens voor een podcast en lieten we een single van de band in première gaan. Het Groningse trio, ‘dat klinkt als de liefdesbaby van The Strokes en The Growlers’, zoals we al eerder over de band schreven heeft de wind mee. Met een geslaagde Popronde afgelopen jaar, een show tijdens ESNS en een tour door het Verenigd Koninkrijk, heeft de band er de nodige meters op zitten en live staat de band als een huis. Afgelopen jaar bracht The Vices nog zijn debuut-EP Life Grows uit, met onder meer de gelijknamige single die je hieronder zeker eens moet checken.

Eerste show buiten UK
De Britten leveren op 1 april Sun Silva af, de band die in 2018 begon en met zijn track Blue Light al op de soundtrack van FIFA 2019 stond…! De band kwam bij elkaar op de Royal Academy of Music in Londen en in de geest van Foals, Tame Impala en The Maccabees komt de band nu het vasteland veroveren. Het is de band zijn eerste show buiten eigen land, dat wordt een momentje: let maar op!


FACEBOOK-EVENT | WORD LID