Live

The Daily Indie Presents gore garage van Death Valley Girls (22-2) en freakfunk van Chúpame El Dedo (17-4) in Patronaat


30 januari 2019

The Daily Indie Presents
Death Valley Girls & Chupame El Dedo
Vrijdag 22 februari & woensdag 17 april

Maar liefst twee krakend verse The Daily Indie Presents-shows erbij in Haarlem! Zo presenteren we de gore garagerock van Death Valley Girls en de freakfunk van Chúpame El Dedo. Hieronder stellen we de bands nog even aan je voor.

Lid van The Daily Indie? Dan maak je goede kans op vrijkaartjes voor deze show!

De programmeurs van Patronaat zijn zo lief geweest om Death Valley Girls onderdak te bieden op 22 februari, aangezien de band zijn show anders zou komen te vervallen in de gesloten Sugar Factory. Dat is een geluk bij een ongeluk, want de Amerikaanse band komt zijn laatste album Darkness Rains live komt laten horen, hieronder een gierend voorproefje.

Zoals Clash Music al over het album schreef: ‘Practising grunge, with ear-splitting riffs at neck-break speed, the LA psych-rock band hone down – guitar music isn’t just for the long hair dudes who don’t shower.

WEBSITE PATRONAAT | FACEBOOK-EVENT | WORD LID


Over een andere boeg gaat het op 17 april bij Chúpame El Dedo, de band uit Bogota met Eblis Álvarez van Meridian Brothers en Pedro Ojeda van Romperayo. Met een bandnaam die zoveel betekent als ‘zuig mijn vinger’ is de muziek minstens zo desoriënterend. Alsof black metal in een tropisch LSD-drankje is gemikt, check hieronder La Maté en je begrijpt wat we bedoelen.

Van cumbia, currulao en raggaeton: dit wordt een heerlijk geflipte show die waarschijnlijk helemaal uit de klauwen gaat lopen in Haarlem. Luister op Spotify nog eens de knettergekke en zelfgetitelde debuutplaat uit 2016 van de band en noteer de zeventiende van april in je agenda.

WEBSITE PATRONAAT | FACEBOOK-EVENT | WORD LID


Wil je naar deze shows toe?
Deze Patronaat-events worden gepresenteerd door The Daily Indie, dus als je lid bent van ons, maak je dikke vette kans op kaarten! Hoe dan? Nou, als je nou voor een tientje per jaar lid wordt van The Daily Indie, stuur ons een mailtje en we gaan het regelen voor je!