Live

The Daily Indie Presents de donkere garagerockers van Black Box Revelation in Burgerweeshuis op 28 maart


31 januari 2019

Black Box Revelation
Donderdag 28 maart

Eind maart is het raak in Deventer met de garageblues-smerigheid van Black Box Revelation. De Vlaamse band komt met zijn nieuwe album Tattooed Smiles onder de arm naar Burgerweeshuis en wij mogen deze show presenteren!

Lid van The Daily Indie? Dan maak je goede kans op vrijkaartjes voor deze show!

Het was alweer even geleden dat de band nieuw werk uit had gebracht, het album Highway Cruiser uit 2015 was het laatste wapenfeit voor Tattooed Smiles. Het duo Jan Paternoster en Dries Van Dijck is het in ieder geval nog niet verleerd, de vijfde plaat van de band werd door de Vlaamse krant De Morgen gerecenseerd met: ‘De sterkste song op deze langspeler? We gokken op de hymne-in-wording Blown Away. Maar gisteren zwoeren we nog bij Damned Body, en morgen wordt het vast Yellow Belly of Kick The Habit. Om de dag lijkt weer een andere song zijn vurige liefdesbrief te verdienen.’

Los van de samenwerking met Roméo Elvis en Seasick Steve op het nieuwe album, is het vooral opvallend hoe openhartig het nieuwe werk is geworden. De jongens zijn ouder geworden en laten meer van zichzelf zien dan ooit. Uiteraard nog steeds met donderende drums en stoïcijnse gitaarpartijen, maar Black Box Revelation gaat dieper dan ooit en komt hun onzekerheden onder ogen. Op 28 maart kun je de band in al zijn glorie aanschouw in Burgerweeshuis!


Wil jij naar de show van het Vlaamse duo in Burgerweeshuis en ben je lid van The Daily Indie? Stuur dan een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl en dan gaat hij het regelen voor je. Check hier alle andere shows die we presenteren door het hele land!

WEBSITE BURGERWEESHUIS | FACEBOOK-EVENT | WORD LID