Live

TDI Presents: kleurrijke shows van PAINT en Don Melody Club in Cinetol (14 november)


13 oktober 2021

Laat al die shows maar komen dit najaar. Zo hebben we half november echt een heel fijne avond gepland staan met PAINT en Don Melody Club. Twee acts die wel weten hoe je een showtje neer moet zetten, een verzameling rasmuzikanten die in Amsterdam bij elkaar wordt gebracht. Plus: we hebben 2 x 2 kaarten voor onze leden liggen.

Voor nog meer shows en de laatste updates: check vooral onze The Daily Indie Presents-pagina waar we alle shows bijhouden. Zo komt Family Time naar Cinetol in december en kondigden we daar vorige week een paar shows aan met Yung en Unschooling plus The Small Breed en The Sunset Society.

Op 14 november presenteren we dus PAINT, het soloproject van Pedrum Siadatian, die je mogelijk wel kent als gitarist van Allah-Las. Niet de eerste de beste, inderdaad. Inmiddels heeft hij twee albums op zijn naam staan, met enerzijds het zelfgetitelde debuutalbum uit 2018 en Spiritual Vegas uit 2020. Een project dat begon met het opnemen van wat gekke en langzaam groeiende ideetjes, met daarbovenop wat psychedelisch bittere poëzie. Rauw werk dat nooit helemaal af voelt. Op zijn laatste album duikt hij dieper in zijn Iraanse roots, maar waar hij nu verder mee bezig is: dat horen we 14 november.

Don Melody Club heb je mogelijk wel voorbij zien komen dit jaar, want ondanks alle restricties wisten Donald ‘de Don’ Madjid en Mano Hollestelle de aandacht op zich te vestigen. Dat deden ze met Nederlandstalige liedjes die liefhebbers van Ramses Shaffy aanspreken, maar ook zeker psychedelische popzwijmelaars die van Serge Gainsbourg houden. En wie doet dat nou niet? Plus: tel daar nog even alle ervaring bij op die de heren onder meer opdeden in die andere band waar ze in spelen: The Mauskovic Dance Band. Ja, dan weet je wel hoe het werkt.


Lid van The Daily Indie? We hebben 2 x 2 kaarten voor onze leden, dus stuur snel een mail naar ricardo@thedailyindie.nl om kans te maken.