Live

TDI Presents: een avondje ‘outer space’ punkdisco met Baby’s Berserk in Cinetol op 29 juli


17 juni 2021

Het leven is goed, want ons Amsterdamse clubhuis Cinetol heeft na vele maanden zijn deuren weer geopend. Zo wordt het ook ineens weer druk in onze agenda, want we hebben direct wat mooie plekken weten te bemachtigen. Vandaag kondigen we opnieuw een knetterende The Daily Indie Presents-show aan en wel met Baby’s Berserk op donderdag 29 juli.

Morgen spelen overigens Ivy Falls, Eva Serena en Noa Lee in Cinetol, een show die ‘helaas’ al uitverkocht is. Maar ja, wat wil je met zoveel talent op één avond?! Volgende week hebben we op 24 juni shows staan met HARKO en Kalaallit Nunaat, maar ook 6 en 8 juli mag je noteren: dan stellen we in samenwerking met VI.BE en De Brakke Grond allerlei Vlaams talent aan je voor met Rosa Butsi, Ratmosphere, Jibran en Coline & Toitoine. En dat is nog niet alles, want het hippe GUYY (3voor12-talent tijdens de volgende Popronde) staat eveneens op de line-up de achtste. Op 6 juli zien we Josimar Gomes terug tussen onze zuiderburen, Gomes kennen we onder meer van deze schitterende première. Houd overigens onze site in de gaten, want over deze twee avonden lees je binnenkort nog veel meer.

Wie of wat is Baby’s Berserk?
Goed, terug naar Baby’s Berserk. Een band die we leren kennen als een dansbare en modebewuste postpunkgroep, die alles uit de pandemie lijkt te hebben gehaald en deze zomer met een arsenaal aan dikke tracks het toneel betreedt. Het is trouwens helemaal niet alleen postpunk wat de klok slaat, in de single What I Mean horen we bijvoorbeeld een hoop cumbia/spacedisco-invloeden terug die we de laatste jaren hebben leren kennen dankzij The Mauskovic Dance Band. In de line-up van Baby’s Berserk herkennen we dan ook een bandlid van dit gevierde exportproduct.

Goed, linksom of rechtsom: het is fris, het is de sound van deze zomer en daar wil je bij zijn! Zoals de band het zelf zegt: Baby’s Berserk laat de rockers dansen en de dansers rocken. Check hieronder een betoverende livesessie en bestel vervolgens die kaarten voordat het uitverkocht is.