Live

Volgende week zondag: Metropolis Festival met onder meer Froukje, Kevin en Luka


22 juni 2021

Vanuit Theater Zuidplein presenteert Metropolis Festival op 4 juli een online editie die je heerlijk kunt volgen vanaf de bank. Of: toch nog vanuit het theater, want er zijn toch een aantal kaarten beschikbaar om aanwezig te zijn bij de optredens. Nu zijn ook de headliners bekend van het festival en dat zijn niet de minste.

De grote namen voor deze bijzondere editie zijn namelijk Froukje, Kevin en Luka. De laatste leerden we kennen toen we haar vorig jaar interviewden rondom het uitbrengen van haar debuutalbum First Steps Of Letting Go. Die kans krijg jij overigens ook, want op 4 juli zullen de artiesten geïnterviewd worden in een talkshow-achtige setting en mogen de kijkers vragen stellen aan het muzikale gezelschap. Het hele programma is vanaf 19:30 uur te volgen via de kanalen van OPEN Rotterdam en om 20:45 uur knalt de uitzending door op Operator Radio tot 22:30 uur.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws rondom de online editie van Metropolis Festival? Houd dan de website in de gaten of de socialemediakanalen.

Metropolis Lanceert!
Om Rotterdams talent deze keer op een andere manier in de schijnwerpers te zetten, kwam het festival met Metropolis Lanceert! In die talentenpoule zit onder meer Nagasaki Swim, de band van Jasper Boogaard die wij dit jaar interviewden over zijn debuut met deze lofi-indiefolk-band. Check hieronder de speciale videoclip die de band op Texel heeft gemaakt in samenwerking met het festival.