Live

The Daily Indie Presents: HARKO en Kalaallit Nunaat in Cinetol op 24 juni


18 mei 2021

We mogen weer! De eerste shows staan op de planning en we zijn dolblij om een nieuwe The Daily Indie Presents-show aan te kondigen. Op 24 juni valt er in het Amsterdamse Cinetol weer livemuziek te bewonderen met optredens van HARKO en Kalaallit Nunaat.

Dat is helemaal mooi en aardig, maar wat valt er dan precies te bewonderen? Nou, er staan twee energieke gitaarbandjes op de planning. We beginnen met HARKO. Dit drietal uit Utrecht schrijft een mix van postpunk en garagerock gecombineerd met frisse melodieën. Geïnspireerd door bands als Parquet Courts, Guided by Voices en The Breeders, betekent dit een lekkere bak energie. Iets dat de band ongetwijfeld heeft na een lange tijd niet opgetreden te hebben.

Energie zal ook bij de volgende act niet ver te zoeken zijn. De noiserockers van Kalaallit Nunaat uit Rotterdam staan ongetwijfeld te popelen om weer live te mogen spelen. De scherpe gitaarriffjes en energieke drumbeats vliegen je om de oren bij deze band, wat live een heus spektakel oplevert. De band heeft net zijn eerste EP Television uitgebracht, kortom genoeg nummers om te spelen. Ook doet de band dit jaar mee aan Popronde.

Zet de show vast in je agenda door je aan te melden voor het Facebook-event.