Live

Motel Mozaique plakt Arlo Parks, Just Mustard, FULCO, Neue Grafik Ensemble en James Righton op de poster (16 t/m 18 april)


14 januari 2020

Met nog maar drie maanden te gaan tot Motel Mozaique, komt het ontdekkingsfestival ineens een stuk dichterbij. Er is al een aardig deel van het indrukwekkende programma online gegaan, vandaag wordt daar nog even een schep bovenop gedaan.

Nadat eerder al acts als Eefje de Visser, Squid, Working Men’s Club, Silverbacks, Black Country, New Road, Greentea Peng, Mysie, Dry Cleaning en Charlotte Adigéry bekend werden gemaakt, wordt vandaag de komst van de volgende namen naar de havenstad bevestigd:

Arlo Parks, Neue Grafik Ensemble, FULCO, Emmanuelle, James Righton, Good Morning, Just Mustard en Keeley Forsyth.

Met alle bevestigde namen is er zo ongelooflijk veel tofs te zien, dat we eraan zitten te denken om nog een abonnementje op de sportschool te nemen: het wordt rennen en vliegen van 16 tot en met 18 april. Van het waanzinnig vrije en energieke jazzcollectief Neue Grafik Ensemble tot de postpunk van Just Mustard die in no-time van nul naar honderd gaat (schreven we vorig jaar), de poëtisch Vlaamse pop van FULCO (lees hier meer over hem) en een van de grote sensaties voor 2020 (let op!): Arlo Parks.

De meest bevreemdende en spokerige artiest van deze lichting is zonder twijfel Keeley Forsyth die aanstaande vrijdag debuutalbum Debris uitbrengt, ook de moeite waard is de geschuurde en dissonante gitaarpop van de Australiërs van Good Morning en James Righton, de oude frontman van Klaxons die 20 maart zijn debuut uitbrengt waarop hij The Beach Boys kruist met Roxy Music.WEBSITE MOTEL MOZAIQUE | FACEBOOK-EVENT | TICKETS