Live

The Daily Indie Presents in Hedon: Blanks, Shht, Marike Jager én Eefje de Visser


10 januari 2020

Dat is nogal een mooi lijstje acts inderdaad! Voor onze leden hebben we een mooi programma samengesteld met schitterende pop en gestoorde spacerock. Hieronder nemen we je mee door de shows die we in Hedon presenteren .

Ben je lid van The Daily Indie? Dan kun je naar deze avonden toe! Als je het nog niet bent, word het dan hier voor een tientje per jaar.

Alle acts die we in Hedon presenteren kennen we niet alleen, nee: we hebben over alle artiesten al eens een artikel geschreven of drie van de vier zelfs geïnterviewd.

16 februari – Blanks
Zo spraken we een tijdje terug met Blanks, over het wonderbaarlijke verhaal van de muzikant die ondertussen meer dan een miljoen volgers op YouTube heeft en de co-writing met zijn 250.000 Instagram-volgers…?! Interessante vent deze Simon de Wit én met hele fijne muziek!

WEBSITE HEDON | FACEBOOK-EVENT | WORD LID


28 februari – Shht
We waarschuwen je van tevoren voor deze band, zoals we eerder schreven: Shht is de geflipte Gentse vaandeldrager van de absurde scene die België meer en meer in zijn greep lijkt te houden. Wie al eens een liveshow van dit vervreemdende vijftal zag, op Grasnapolsky, Best Kept Secret of Eurosonic bijvoorbeeld, zal dat ongetwijfeld al weten.

WEBSITE HEDON | FACEBOOK-EVENT | WORD LID


15 maart – Marike Jager
Afgelopen september kwam Marike Jager haar laatste album Hey Are You OK uit en eerder dat jaar spraken we de muzikante al over haar schrijfproces, het moederschap, nieuw werk, veranderende tijden en volwassen worden. Op 15 maart in Hedon, noteer ‘m maar vast in je agendaatje!

WEBSITE HEDON | FACEBOOK-EVENT | WORD LID


15 oktober – Eefje de Visser
Vers van de pers: want deze week spraken wij Eefje de Visser nog over haar nieuwe album Bitterzoet, openheid, drank, mogelijkheden, de tijd nemen en choreografie. De nieuwe singles klinken waanzinnig strak, diepzinnig en haar nieuwe show is uitgebreider dan ooit. Een genot voor oren en ogen.

WEBSITE HEDON | FACEBOOK-EVENT | WORD LID