Live

Line-up Sniester compleet met onder meer Mozes and the Firstborn, Binkbeats, Temple Fang, Eerie Wanda en Jo Goes Hunting (24 t/m 26 mei)


17 april 2019

Sniester
vrijdag 24 t/m zondag 26 mei

Het festivalseizoen prikkelt al onze zintuigen. De zomer is dichterbij dan ooit en nu ook de line-up van een van onze favoriete festivals compleet is, kunnen we niet langer wachten. Vergeet het muzikale hokjesdenken en beleef de ontdekkingstocht genaamd Sniester zelf.

Eerder werd al bekend gemaakt dat onder meer SONS, Dirk., Donna Blue, Someone, Portland, Tape Toy en EUT  tijdens het laatste weekend van mei in Den Haag te vinden zijn. 

Vandaag is de dag waarop ook de laatste namen van de line-up naar buiten gaan. Maak je klaar voor de psychedelische garagerock uit Eindhoven van Mozes and the Firstborn en de elektronische klanken van Binkbeats. Verder zie je ook Jo Goes Hunting, Eerie Wanda, Henk & Melle, The Grand East, Temple Fang en meer op Sniester. We stellen ze hieronder nog even audiovisueel aan je voor.

Maar wacht, er is nog meer!
Naast de reguliere programmering valt er natuurlijk meer te beleven op Sniester. In het kader van de singlerelease van de Haagse band NIKO, neemt de band op zaterdag een uur lang de patatkraam op de Grote Markt over. Met de nieuwe single op repeat, zal de band zelf frietjes bakken. Mag het allemaal wat spannender? Dan ben je bij New York Night Train aan het juiste adres. De razend populaire dansnacht werd reeds uitgeroepen tot het beste soulfeest ter wereld. Een niet te missen feestje dus, gehost door Josh Styles (Daddy Long Legs), The Uppershelves (Peptones) en Ir. Vendermeulen (Amsterdam BeatClub).

Ook Splendid, de band rondom Pat Smith, waagt zich aan een exclusief optreden op Sniester. In café September, waar de band ooit een van zijn eerste optredens gaf, ruilt de band even podia als Lowlands, Parkpop, Concert At Sea en Sziget in voor een kleine venue. Hoewel de show toegankelijk is voor iedereen met een Sniesterticket, is de capaciteit zeer beperkt. Een exclusieve en intieme show waar je ongetwijfeld bij wilt zijn.

Mocht je nou echt maar een dagje naar Den Haag willen afreizen, dan hebben we goed nieuws. Vanaf vandaag zijn ook dagtickets voor Sniester te koop! Voor de volledige line-up verwijzen we graag door naar de website.WEBSITE SNIESTER | FACEBOOK-EVENT | TICKETS