Live

Sniester maakt eerste namen bekend, onder meer Jacco Gardner, Daniel Romano, SONS, Drugdealer en dirk. komen naar Den Haag


28 februari 2019

Sniester
Den Haag – 24 t/m 26 mei

We worden deze week overspoeld door festivalnieuws en het Haagse festival Sniester kan niet achterblijven. Het festival is inmiddels toe aan zijn zesde editie en weet vanaf het begin te verrassen met een spannende line-up van acts uit binnen- en buitenland met een ongrijpbare energie. Door de jaren heen groeide het dan ook uit tot een persoonlijke favoriet.

Sniester laat zich niet beperken door het muzikale hokjesdenken en dat zien we meteen aan de programmering. Aan moshpits vast geen gebrek in de Hofstad, met onder meer de Belgische bands SONS en dirk. op de poster. Wie het liever wat rustiger aan doet, kan dat ongetwijfeld op de tonen van een band als Donna Blue.

De ‘Blind Cat passe-partouts’ zijn inmiddels uitverkocht, voor mensen die een ‘poes-partout’ kopen en liefhebber zijn van dromerige synths: die komen goed aan hun trekken op het festival. Zo tippen we bijvoorbeeld Someone, waarbij kunst en muziek hand in hand gaan. Wie afgelopen editie op Eurosonic was, kon een interactieve tentoonstelling bijwonen waarbij de nummers gevisualiseerd werden en de bezoeker door middel van een app zelf in het kunstwerk kon stappen.

Voor de voorlopig volledige line-up verwijzen we je graag door naar de website van Sniester. We kunnen alvast verklappen dat we ook Daniel Romano, A Giant Dog, Jacco Gardner, Pig Frenzy, TAPE TOY, EUT, Drugdealer en DADDY LONG LEGS in Den Haag mogen verwelkomen. Hier wil je bij zijn dus verzeker je alvast van een kaartje. De weekendtickets zijn al te koop, op dagkaartjes is het nog even wachten, maar laten we eerlijk zijn: waarom zou je een dagkaartje kopen als je ook een weekend lang van zo veel muziek kan genieten? Dit jaar zelfs met glamping-opties!


WEBSITE SNIESTER | FACEBOOK-EVENT | TICKETS