New Music

Friday Release Day van 28 mei met Bruxas, UV-TV, Feiertag, Black Midi, Bo Ningen, Bachelor en N0V3L


28 mei 2021

De laatste vrijdag van de maand mei lijkt een nieuwe periode in te luiden. Eentje met wat mooie vooruitzichten in de vorm van versoepelingen, lekker weer en wie weet links of rechts ergens een showtje op korte termijn. Maar niet voordat we de maand uitgaan met allerlei nieuwe releases.

Adem in. Voor de wilde avonturiers onder ons stond ‘ie al een tijdje in de agenda: de tweede plaat van Black Midi. Of wat te denken van de net zo scherpe postpunkcollega’s van N0V3L, die vandaag met hun debuutalbum aan komen zetten. In de categorie ‘niet-te-missen’ vinden we bovendien nog nieuw werk van UV-TV en Easy Life. Onze coverartiesten zijn Jay Som en Palehound, die onder de naam Bachelor een prachtig album hebben gemaakt. Daarnaast is er genoeg moois van Nederlandse bodem, met onder meer Bruxas en Feiertag. Adem uit.

Nieuwe singles zijn er zoals altijd in overvloed, met IDLES, Sheila & The Kit, Lime Garden, Figgie, BC Camplight, Mush, Modest Mouse, Dignan Porch, Bachelor, Julia Jacklin ft. RVG, Decius ft. Fat White Family, J Lloyd, Satellites, Silvertwin, Matt Maltese, Febueder, The Small Breed, sir Was, Twin Shadow, Sons Of Raphael, YoungRubbi, JW Francis, FUR, Girl Ray en Squirrel Flower.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.N0V3L – Non-Fiction

Black Midi – Cavalcade

Bruxas – Muscle Memory

Feiertag – Time To Recover

UV-TV – Always Something

Easy Life – Life’s A Beach

The Calicos – The Soft Landing

Bachelor – Doomin’ Sun

Bo Ningen – Bo Ningen