New Music

Friday Release Day van 23 oktober met FUZZ, Adrianne Lenker, Clipping., Boy Pablo, Local Natives en Songhoy Blues


23 oktober 2020

Terwijl wij keihard aan het werk zijn om ons jubileummagazine in elkaar te zetten, hebben we non-stop muziek aanstaan om de mooiste liedjes uit te zoeken. Er komt potverdomme nogal wat uit de laatste tijd, ook vandaag is het prijs met een hoop mooie albums en dreunende singles.

Op het gebied van nieuwe albums stellen we je voor aan de protorock van FUZZ, hippe indiepop van Boy Pablo, de experimentele horrorhiphop van Clipping. (er komt een interview met de act in ons komende magazine), de literaire rock van The Mountain Goats, indiesensatie Ela Minus, een EP van Local Natives, Abrahamblue en Adrianne Lenker (frontvrouw van Big Thief) die maar liefst twee solo-albums uitbrengt. Mis zeker niet het nieuwe album van Loma, de band waarmee we vandaag een interview publiceerden. Brian Eno is in ieder geval fan, hij produceerde zelfs een liedje op de nieuwe plaat. Just sayin’.

Nieuwe singles druppelen aan alle kanten ons kantoor binnen. Zo hebben we tracks van Valley Maker, Nilüfer Yanya, Arlo Parks, Mystic Braves, Woods, Nick Waterhouse, Zwangere Guy, Meetsysteem ft. Ray Fuego, King Princess, Midnight Sister, Leon Bridges ft. Lucky Daye, Lynks, Gustaf, Nick Frater, Soft Black, PAARD., Pauwel, Pynch, De Nooit Moede, Domoor, Prutser, Casey MQ, Smokescreens en Lala Neale.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.FUZZ – III

Loma – Don’t Shy Away

Ela Minus – acts of rebellion

Boy Pablo – Wachito Rico

Ashton Irwin – Superbloom

Songhoy Blues – Optimisme

Keaton Henson – Monument

Rogue Minor – Silent Spells

Jeff Tweedy – Love Is The King

Local Natives – Sour Lemon EP

Adrianne Lenker – songs & instrumentals

The Mountain Goats – Getting Into Knives

Clipping. – Visions of Bodies Being Burned

abrahamblue – Tracks I Made Last Summer