New Music

Friday Release Day van 17 mei met onder meer The National, Slowthai, Olden Yolk, Alex Lahey en Sam Cohen


17 mei 2019

De dagen vliegen voorbij in mei en met een lekker vol festivalschema om naar uit te kijken plus mooie releases. Zo komen er vandaag een paar niet-te-missen-platen uit en hebben we een hoop knetterverse singles op een rij gezet voor je.

Onder meer de nieuwe plaat van Jon Bryant komt vandaag uit, de muzikant die tot zijn verbazing in een gewelddadige sekte terechtkwam, ontsnapte en er een album over schreef. Meer over weten? Vandaag is er bij ons een interview online gegaan met de muzikant. Daarnaast nieuw werk van Sam Cohen, dat hij met Danger Mouse maakte. En niet te vergeten: een nieuw album van The National en die band hoeven we inmiddels niet meer aan te prijzen.

Singles hebben we onder meer The Mauskovic Dance Band, Mattiel, Juan Wauters, Lust For Youth, B Boys, IDER, Yeasayer, Nice Biscuit, Leopard Skull & Mathias Stal, Pixx, La Neve, Doomsquad, Wasuremeno en nog veel meer.

Nog op zoek naar een goede show dit weekend? Dan kun je altijd onze concertagenda raadplegen. Een tipje van de redactie? Bands In A Barn, dat vandaag en morgen plaatsvindt in het pittoreske Moergestel!

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Jon Bryant – Cult Classic

The National – I Am Easy to Find

Alex Lahey – The Best Of Luck Club

Sam Cohen – The Future’s Still Ringing In My Ears 

Olden Yolk – Blue Paradigm

slowthai – Nothing Great About Britain

Tyler, The Creator – IGOR