New Music

Friday Release Day van 12 maart met The Horrors, Cool Ghouls, The Vices, Lydmor, Baby Boys en Do Nothing


12 maart 2021

Er is veel om blij van te worden vandaag, van een mooie stapel albums en EP’s tot en met een golf singles die als een aangename vloed door je gehoor stromen. Laat ons je meenemen door de spannendste releases van 12 maart!

Hoogtepunten van deze week zijn ongetwijfeld de EP’s van Do Nothing en The Horrors, waarbij de laatste een gooi doet naar de vrijgekomen plaats van Marilyn Manson aan de top van de muzikale gothrock-rots. Verderop hebben we het debuutalbum van de band die we al jaren volgen: The Vices. Good job, boys! Niet te missen is verder de excentrieke en mysterieuze plaat van Lydmor, de sixtiespsych van Cool Ghouls en de Nick Cavesque post-postpunk van The Underground Youth.

In de bak met nieuwe singletjes hebben we onder meer die van Duendita, Jenny Lewis ft. Serengeti, VLURE, Matty, Black Mountain, Courting, High Sunn, Muck Spreader, Aldous harding, Mystic Braves, Hiss Golden Meesenger, Metz, PACKS, Night Beats, Everything Everyhting, Joe Armon-Jones, Anne-Fay, Lo-Lee-Ta, Tearjerker, Night Beats, Tamar Berk, CLAMM, Het Zesde Metaal, Ryley Walker en Billy Nomates.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Lydmor – Capacity

The Horrors – Lout EP

The Underground Youth – The Falling

Baby Boys – Threesome

The Paper Kites – Roses

Grouplove – This Is This

Do Nothing – Glueland EP

Cool Ghouls – At George’s Zoo

The Vices – Looking For Faces


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Banner-Magazine-25-660x246.png