Live

Zomerparkfeest kleurt de eerste namen in met Whispering Sons, Borokov Borokov, Glass Museum, Rizan Said, Dylan LeBlanc en Les Amazons d’Afrique (8 t/m 11 augustus)


16 mei 2019

Zomerparkfeest
8 t/m 11 augustus

En daar zijn de eerste namen voor Zomerparkfeest! Het gratis toegankelijke festival in Venlo wordt dit jaar georganiseerd van 8 tot en met 11 augustus en heeft al een portie mooie namen te pakken.

Van duistere postpunk van Whispering Sons tot de Malinese melodieën van Les Amazons d’Afrique, cumbia van The Mauskovic Dance Band, elektro-gekheid van Borokov Borokov, jingle-gitaren de lokalo’s van Coolboxer, zijdezachte indiepop van Feng Suave, jazzy elektro van Glass Museum, instrumentale metal van GORE, country van Dylan LeBlanc, stervensharde gitaren van Temple Fang en Thaise psychedelica van YĪN YĪN.

Het gevoel van Zomerparkfeest
Wil je weten hoe een dagje Zomerparkfeest aanvoelt? Vorig jaar waren wij aanwezig bij het Limburgse festival voor een gloedvol sfeerverslag, want wij keken die dag onze ogen uit!

Daar zagen we ook veel meer, want naast al het muzikale geweld is er nog veel meer te doen op het gebied van dans, literatuur en theater. Op de website van het festival vind je alle namen en informatie nog eens op een rijtje, hieronder nemen wij een aantal van onze favorieten voor de komende editie door. Kun je alvast een beetje in de stemming komen!WEBSITE ZOMERPARKFEEST | FACEBOOK-EVENT | FESTIVALLOCATIE