Live

We lichten de donkere dagen op en presenteren Feng Suave en EUT in Poppodium 013


13 november 2018

The Daily Indie Presents
Feng Suave (06-12) & EUT (27-01)

Op zoek naar een mooi Sinterklaas- en/of kerstcadeau? Wij presenteren twee schitterende bands van eigen bodem in december bij onze vrienden van Poppodium 013 in Tilburg. Daar mogen we namelijk de shows hosten van Feng Suave op de zesde en EUT (verplaatst van 28 december naar 27 januari*). Ideaal om je eet- en alcoholroes er eens goed uit te zweten tijdens deze donkere dagen in het altijd gezellige skatehal Hall Of Fame, waar 013 de shows presenteert.

Het extra goede nieuws is dat je dikke kans op vrijkaarten maakt voor deze Tilburgse shows. Maar hoe dan? Nou, door lid te worden van The Daily Indie voor een tientje per jaar!

De band is nog niet zolang bezig, maar speelde al de ene na de andere mooie show nadat de eerste singles van Daniel de Jong en Daniel Leonard Elvis gelijk viral gingen. Ook niet zo vreemd, want die zijn nu eenmaal verdomd lekker en fans van bands als Jungle en Homeshake weten die snel te vinden (en zeer te waarderen). In Engeland zijn ze inmiddels ook al een tijdje fan, zo speelde de band zijn eerste show in Londen en die was al ruim van tevoren uitverkocht. Maar joh, wat wil je ook? Check hieronder de schitterende en uiterst subtiele en funky livesessie van de band tijdens Into The Great Wide Open en je begrijpt waarom! Op 6 december zie je de boys live in Hall Of Fame.

De stuiterballen van EUT
Als je ons een beetje volgt, dan moet je de stuiterende poppers van EUT haast wel een keertje tegen het lijf zijn gelopen. Of simpelweg in het echte leven, want de band speelt zich een slag in de rondte. Zo lieten we een denderende livesessie van de band in première gaan, maakte de band voor ons een inspiratieplaylist, een verslag van zijn supportshow met Beck in 013, schreven we over de single Supplies en interviewden de band vorig jaar nog. Dat lijkt ons een prima voorbereiding voor EUT zijn show op 27 januari in 013.


Kaarten winnen?
Wil je naar de shows toe van Feng Suave en EUT in 013? Word dan lid van The Daily Indie! Dat word je al voor een tientje per jaar en daarmee ben je ook nog eens een trouwe supporter en vriend van TDI, want op die manier zorg je ervoor dat we onze muziekjournalistiek kunnen blijven maken en gratis kunnen houden.

WEBSITE POPPODIUM 013 | FACEBOOK-EVENT


WEBSITE POPPODIUM 013 | FACEBOOK-EVENT