The Daily Indie Magazine

OUT NOW: The Daily Indie | Issue #02


30 november 2012!!!NU IN DE APP STORE!!!

The Daily Indie is een gratis DIT (Do It Together) muziekmagazine dat zich richt op nieuwe, alternatieve muziek. Vol met interviews, muziektips, fotoshoots, prijsvragen, columns en verhalen van de mensen uit de alternatieve/indie-scène.

The Daily Indie | Issue #02

In de tweede editie zijn er interviews te lezen met onder andere DIIV, Tame Impala, Balthazar, Two Door Cinema Club, Jacco Gardner, A Place To Bury Strangers, Amatorski, Best Coast, Cold Specks, Crocodiles, Family Of The Year, Hot Chip, Husky, Japandroids, The Bony King Of Nowhere, The Cribs, The Crookes en We Are Augustines.

Interessante columns komen ditmaal van: Theo Ploeg, Harm de Kleine, St. Paul, Daniël Evers en Admiraal Oosterbroek.

Daarnaast hebben we twee specials in deze editie. De ene staat vol met Nederlands talent dat de afgelopen maanden door heel Nederland trok met de Popronde. De andere special gaat over het indie-festval Incubate, met daarin interviews en live-verslagen.

Verder is er ook een prachtige fotoshoot te vinden van de band APRIL, die we samen met het modeblog Modereporters hebben opgezet. ‘Elf vragen aan…’ David Fagan van Rats On Rafts, het ‘Vriendenboekje’ met Bart Constant en een boeiend gesprek met het New Yorkse indie-label Captured Tracks. Dat, en nog veel meer!

The Daily Indie is speciaal ontworpen als interactief muziekmagazine. Waardoor je niet alleen over de artiesten kunt lezen, maar dat je ze ook direct kunt beluisteren, de band/artiest kan liken en volgen op Facebook of een videoclip van ze kunt bekijken op YouTube. Zo weet je ook echt waar je over leest!


—————————————————————————————————————————————————–

Downloaden & Issuu
Via de volgende link kan je The Daily Indie downloaden op je iDevice: The Daily Indie | App Store 

[issuu viewmode=presentation layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Flight%2Flayout.xml showflipbtn=true documentid=121203160159-5a0dff5343a8486fb200e184ec8bb5ab docname=issue2 username=thedailyindie loadinginfotext=The%20Daily%20Indie%20%7C%20Issue%20%2302 showhtmllink=true tag=alternative width=420 height=560 unit=px]


*Android zal later volgen!

—————————————————————————————————————————————————–

Speciaal voor de iPad & iPhone
Het magazine is speciaal ontworpen voor de iPad & iPhone, wat inhoudt dat je het magazine gewoon kunt downloaden, waar ook ter wereld. Momenteel wordt er ook gewerkt aan een versie voor Android, daarover later meer! Daarnaast is het magazine interactief. Waardoor je niet alleen over de artiesten kunt lezen, maar dat je ook direct de bijbehorende muziek kunt luisteren, een videoclip kunt bekijken of de band kunt volgen op Facebook.

The Daily Indie Plus
Daarnaast deelt The Daily Indie elke dag nieuwe liedjes op Facebook en houden we een maandelijkse Spotify-lijst bij.

—————————————————————————————————————————————————–

Previews

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I