New Music

Friday Release Day van 28 augustus met Angel Olsen, The Magic Gang, MICH, Widowspeak, Paracetamøl en Kelly Lee Owens


28 augustus 2020

Augustus staat op de rand van de krant en heeft nog behoorlijk wat in petto voor ons. Met een stroom nieuwe albums en een waterval aan nieuwe singles, loodsen we je zoals elke vrijdag door de beste releases van de week.

Ons album van de dag is die van Kelly Lee Owens, de Welshe muzikante die we spraken over haar nieuwe plaat Inner Song, wat je hier kunt lezen. Andere opvallende platen die de moeite waard zijn, zijn die van Widowspeak, de Nederlandse noisepunk van Paracetamøl, een ingetogen plaat van Angel Olsen, Iraans-Rotterdamse ongrijpbaarheid in de vorm van de nieuwe plaat van Sevdaliza, de ongrijpbare samenwerking van Nederlandse (muziek)talenten in MICH en het toepasselijk getitelde Death Of The Party van het indie-kwartet The Magic Gang.

De singles moet je dit weekend maar eens lekker een slinger geven. Daarin vind je onder meer The Wytches, Yo La Tengo, Madeline Kenney, Apneu, KOMETEOR, Dirty Projectors, clipping., Mourn, Meadow Meadow, INDIGOS, Pine Barons, (Brooklyn) Steele, Eastern Souvenirs, Hovvdy, Walt Disco, Candace, Triathlon, Tempesst, Couch Prints, Mysie, Hollow Sinatra en Fenne Lily.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.MICH – NO

Widowspeak – Plum

Paracetamøl – Behave

Kelly Lee Owens – Inner Song

Angel Olsen – Whole New Mess

The Magic Gang – Death Of The Party

Sevdaliza – Shabrang