New Music

Friday Release Day van 12 november met IDLES, Jon Hopkins, Pip Blom, Meskerem Mees en Courtney Barnett


12 november 2021

Na een avondje in Le Guess Who? in de zenuwen en zintuigen te hebben zitten, zweef je de volgende dag altijd nog een beetje op een roze, licht naar alcohol en naar vrienden geurende wolk. Vandaag is het niet anders, terwijl we zoals elke vrijdag alle nieuwe albums en singles op een rijtje zetten voor je. Een hoop moois, let maar op!

Nieuwe albums hebben we een aantal toppers. Wat te denken van het lopende geluidswonder Jon Hopkins, de stevige lieverds van IDLES, maar ook Pip Blom, Meskerem Mees en Courtney Barnett. Hopelijk genoeg om in ieder geval tijdelijk de bitterzoete smaak van de nieuwe maatregelen mee weg te spoelen.

Nieuwe tracks zijn er in alle kleuren van de regenboog. Met onder meer nieuw werk van Buzzard Buzzard Buzzard, Jasmyn, Palace, ANNA, Day Wave, Gang Of Youths, YoungRubbi, Avid Dancer, C Duncan, Voka Gentle, Donkey Kid, Swim Deep ft. Phoebe Green, Valley Palace, July Talk, Ibibio Sound Machine, Walt Disco, jennylee, Thank, Jenny Hval, Nilüfer Yanya, Vundabar, Palace Winter, Beach House en Mitski.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.IDLES – CRAWLER

L’éclair – Confusions

Meskerem Mees – Julius

Pip Blom – Welcome Break

Jon Hopkins – Music For Psychedelic Therapy

Courtney Barnett – Things Take Time, Take Time