New Music

Friday Release Day van 1 oktober met Pond, Hovvdy, Tirzah, JW Francis, Strand of Oaks, Ducks Ltd. en Gustaf


1 oktober 2021

Jep, de herfst is wel echt begonnen, he? Maar in figuurlijke zin ziet het leven er zonnig uit. De anderhalvemeter-samenleving is hopelijk voorgoed verleden tijd en we mogen weer los in de moshpit, zij het om een of andere reden slechts tot middernacht. Voor de mensen wiens muzikale honger dan nog niet is gestild, of wanneer je gewoon liever een rustig weekend hebt, zetten we zoals iedere vrijdag de interessantste nieuwe releases op een rij.

Bovenal is er natuurlijk 9, de behoorlijk waanzinnige nieuwe en negende plaat van Pond. We waren eerder al zo te spreken over de singles Toast en Pink Lunettes dat we frontman Nick Allbrook maar even strikten voor een interview, dat je vandaag op de site leest. Verder zijn er platen uit van Hovvdy, Tirzah, JW Francis, Strand of Oaks, Ducks Ltd., Gustaf en Diet Cig.

Wist je dat we tegenwoordig echt elke dag nieuwe muziek tippen op onze Instagram? Volg daarnaast ook onze playlist op Spotify voor nieuwe singles. Deze week selecteerden we onder andere nieuw werk van Weval, Stippenlift, Johnny loves me, Courtney Barnett, Ólafur Arnalds, Luwten, Puma Blue, Leyma, Spectres, Kali Uchis en Bedouine.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Pond – 9

Hovvdy – True Love

Tirzah – Colourgrade

JW Francis – Wanderkid

Strand of Oaks – In Heaven

Ducks Ltd. – Modern Fiction

Gustaf – Audio Drag For Ego Slobs