Live

Win kaarten voor het cultuurdoolhof van Get Lost Festival in Leiden op 25 mei


14 mei 2019

Zaterdag 25 mei 
Cultuurkwartier Leiden

Leiden maakt zich op voor Get Lost Festival en als je na het bekijken van het programma denkt: ‘daar zou ik wel heen willen gaan!’ Dan raden we je aan om even te blijven hangen, want wij mogen kaarten weggeven voor het festival op 25 mei.

Je hebt er al van alles over kunnen lezen bij ons. Zo schenen wij onder meer ons licht op het programma van het festival en interviewden we programmeur Leontine de Reede over het Leidse samenwerkingsverband dat Get Lost is. Vandaag toppen we hem dus af met een heerlijke ticketactie om een dagje te geniet van muziek, literatuur, kunst en theater.

Programmeur De Reede vertelde daarover eerder aan ons: “Iedereen koopt natuurlijk wel een kaartje omwille van een bepaalde artiest die er staat, maar het zou jammer zijn als je fan bent van een van de literatuurschrijvers en dan niet naar Thomas Azier gaat. Ik denk dat het vooral leuk is om een keer op een festival te zijn waar de doelgroep niet helemaal duidelijk is.”

Tijdens Get Lost kun je onder meer Amy Root, S10, De Sluwe Vos, Thomas Azier, CUT_ en Folvo zien spelen, maar treden ook schrijvers Peter Buwalda en Ilja Leonard Pfeijffer op. Check de website van het festival voor het hele programma en hieronder de teaser van het festival.

Kaarten winnen?
Een dagje Leiden verkennen met een breed aanbod aan cultuur? Geen idee waarom een mens daar ‘nee’ tegen zou zeggen en dat hoeft gelukkig ook helemaal niet!

Als jij vóór donderdag 23 mei een mailtje stuurt naar ricardo@thedailyindie.nl met daarin de reden waarom je graag op zaterdag 25 mei in het Cultuurkwartier bij Get Lost wilt zijn: dan maak je een goede kans!


WEBSITE GET LOST | FACEBOOK-EVENT | TICKETS