Feature

The Monthly: de nieuwe podcast van The Daily Indie


4 maart 2021

We hebben een gloednieuwe podcast bij The Daily Indie, gemaakt door onze kersverse host: Rian Moonen, in samenwerking met Pinguin Radio. Iedere maand duikt deze radiomaakster in een onderwerp dat zij aan de hand van interviews en nieuwe muziek verder uitdiept. Deze maand is de centrale vraag: ‘2021, wat nu?’ Daarvoor spreekt Rian met Eurosonic Noorderslag, EUT en Valkhof Festival.

Iedere eerste dinsdag van de maand krijg je op Pinguin Radio tussen 21.00 en 22.00 uur een sneak preview van The Monthly. Korte fragmenten uit de opnames, uiteraard omlijst met nieuwe muziek!

In de eerste aflevering praten we met hoofd productie Camiel de Kruijf en Marlene Boere van Eurosonic Noorderslag. Hoe kijken zij een paar weken later terug op een complete digitale editie van het festival? De Amsterdamse band EUT heeft een nieuwe plaat en onderbreekt een repetitie om er alles over te vertellen. Je hoort de favoriete tracks van het album Party Time. Daarnaast wordt er ook vooruit gekeken naar de zomer van 2021. Jonatan Brand, werkzaam bij poppodium Doornroosje en programmeur van het Valkhof Festival, vertelt over de vooruitzichten en één ding wordt duidelijk: die plannen cancelen is geen optie.

De complete podcast kun je hieronder beluisteren via Anchor en uiteraard via jouw podcast-app naar keuze.


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Banner-Magazine-25-660x246.png