Live

The Daily Indie Presents: de albumrelease van de frisse en eigenzinnige indiepoppers Car Pets in dB’s op 2 maart


21 december 2018

Car Pets
Zaterdag 2 maart

We gaan het cirkeltje rondmaken met Car Pets, want na een aantal primeurs en artikelen over de frisse Utrechtse band, presenteren we nu het drietal zijn albumrelease in dB’s!

In hun thuisstad presenteren we een band die ons afgelopen jaar bijzonder prettig is opgevallen en die we nauwlettend in de gaten hebben gehouden. Zo omschreven we het trio eerder al: ‘Met Car Pets heb je er ineens een nieuwe favoriete band erbij. Het drietal heeft iets bijzonders, iets eigenzinnigs en mysterieus over zich heen hangen.’ Zo mochten wij dit jaar de single Drive en Hell On Earth als eerste met de wereld doen, de liedjes die op de EP Drive Without Snake zijn te vinden.

Patio
Nu pakt de band door met de nieuwe single Directed die we deze maand primeurden en dat is het eerste voorproefje van het album Patio dat 2 maart in dB’s zal verschijnen. Van het nieuwe vonden wij het volgende: ‘Nederpop-drums uit de jaren tachtig van de drummer met de heerlijke haarhoeveelheid, vale discobol-gitaren van gitarist en zanger Niek Pronk en Ariel Pink-achtige baslijntjes.’

Wil je naar de show?
Aangezien wij de show van Car Pets presenteren in dB’s, kunnen wij een aantal van onze leden naar de show sturen! Ben je nog geen lid? Word het dan hier voor een tientje per jaar en dan gaan we regelen dat je naar dit eigenzinnige drietal zijn show kunt!

FACEBOOK-EVENT | WORD LID