New Music

TDI Radio: luister onze Pinguin Radio-show van 26 februari terug met onder meer Aldous Harding, Versing, Palehound en Homeshake


28 februari 2019

We werden weer helemaal betoverd door Aldous Harding. Het Nieuw-Zeelands muzikaal mysterie komt in april met een nieuwe plaat: Designer. De eerste single daarvan, The Barrel, zag inmiddels het levenlicht en kon dan ook absoluut niet ontbreken tijdens ons uurtje op Pinguin Radio.

Na de break-up van Wild Beasts, ging frontman Hayden Thorpe aan het werk als solo-artiest. Dat kwam er in de vorm van de eerste single Diviner die vorige week verscheen. Het klinkt alvast een stuk rustiger dan Wild Beasts in zijn gloriedagen klonk. Wie ook weer op zoek ging naar rust is Homeshake. Met zijn nieuwe plaat Helium begeleid Peter Sagar de luisteraar van het ene verhaal naar het andere. We houden van een gezonde portie variatie en draaien daarom de volumeknop graag open voor de nieuwe single van Versing: Tethered.

Verder waren ook nieuwe nummers van onder meer Albert Hammond Jr., Pavlove, Low Life en The Love Language te horen. We maakten het je alvast zo makkelijk mogelijk en verzamelden alle nummers in een playlist die zoals altijd te vinden is op Spotify.

 1. Albert Hammond Jr. – Fast Times
 2. Aldous Harding – The Barrel
 3. Ellis – Something Blue
 4. Hayden Thorpe – Diviner
 5. Homeshake – All Night Long
 6. Low Life – Lust Forevermore
 7. Moby Rich – Blink
 8. Palehound – Killer
 9. Pavlove – Anything but Cupid
 10. Priests – Good Time Charlie
 11. SASAMI ft. Devendra Banhart – Free
 12. The Love Language – Bees
 13. Versing – Tethered
 14. W.H. Lung – Simpatico People

Vergeet niet de playlist te volgen op Spotify, dan ben je altijd up-to-date!

Volgende week dinsdag zijn we weer te horen op Pinguin Radio, zoals altijd vanaf 21:00 uur!