New Music

TDI Radio: luister onze Pinguin Radio-show van 2 juli met Crack Cloud, Last Dinosaurs, Peak Twins, Sinead O Brien, Triptides en Lian Ray


4 juli 2019

Met dertien fonkelnieuwe nummers die wij voor je hebben geselecteerd, hoef je alleen maar achterover te gaan liggen en je koptelefoon op te zetten om helemaal bij te zijn. Onze 175ste uitzending op Pinguin Radio zit weer vol nieuwe liedjes die we je niet wilden onthouden.

Onder meer met Do Nothing, de Britse artrockers waarover we van de week nog schreven, maar ook John Eatherly: de frontman van Public Access T.V. die een solo-project heeft. Erg hard gaan we ook op de dertien minuten durende en duistere psychtrack IIII van Föllakzoid, de nieuwe The Strokes-achtige single van Last Dinosaurs, hip spul uit Engeland met Jerkcurb, het psychpopperige Nirvana Now van Triptides, Sinead O Brien die haar single Taking On Time uitbracht via het altijd-garant-voor-kwaliteit-staande-label Speedy Wunderground en niet te vergeten: Youth Sector, de band die we van de week uitgebreid hebben beschreven in onze TDI Radar-rubriek.

 1. Crack Cloud – The Next Fix
 2. Do Nothing – Gangs
 3. Föllakzoid – IIII
 4. Jerkcurb – Timelapse Tulip
 5. John Eatherly – All My Love
 6. Kevin Krauter – Pretty Boy
 7. Last Dinosaurs – Eleven
 8. Lian Ray – Mateo
 9. Peak Twins – Beloved
 10. Possible Humans – Aspiring To Be A Bloke
 11. Sinead O Brien – Taking On Time
 12. Triptides – Nirvana Now
 13. Youth Sector – Renting Spaces in My World

Vergeet niet de playlist te volgen op Spotify, dan ben je altijd up-to-date!

Volgende week dinsdag zijn we weer te horen op Pinguin Radio, zoals altijd vanaf 21:00 uur!