New Music

TDI Radio: luister onze Pinguin Radio-show van 19 februari terug met onder meer Foals, Hælos, Damien Jurado en Sleaford Mods


21 februari 2019

De Britse indierock-band Foals is niet meer van onze radar weg te denken. Dit jaar trakteert de band zijn fans op een tweeluik waarvan het eerste album op 8 maart verschijnt. Nieuwste single On The Luna kon dan ook absoluut niet ontbreken tijdens ons uurtje op Pinguin Radio.

Na Motel Mozaïque, mag Fontaines D.C. ook het Belgische festival Dour toevoegen aan zijn festivalagenda. Net als de titel van de nieuwste single: Big, lijkt het een groot jaar te worden voor de Ierse band. Ook met Hælos gaat het goed, op 10 mei brengt de Britse band zijn nieuw album Any Random Kindness uit. Voor nieuwe single Kyoto kroop zangeres Lotti Benardout alvast in de huid van zeemeermin.

Verder waren ook nieuwe nummers van Damien Jurado, Methyl Ethel, Sleaford Mods en Weyes Blood te horen. We maakten het je alvast zo makkelijk mogelijk en verzamelden alle nummers in een playlist die zoals altijd te vinden is op Spotify.

 1. Archive ft. Band of Skulls – Remains Of Nothing
 2. Methyl Ethel – Trip the Mains
 3. Hælos – Kyoto
 4. Damien Jurado – South
 5. Drugdealer – Fools
 6. Evva – Angel
 7. Ex Hex – Tough Enough
 8. Foals – On The Luna
 9. Fontaines D.C. – Big
 10. Hand Habits – What Lovers Do
 11. Mini Mansions – GummyBear
 12. Sleaford Mods – O.B.C.T
 13. Versing – Tethered
 14. Weyes Blood – Everyday

Vergeet niet de playlist te volgen op Spotify, dan ben je altijd up-to-date! 

Volgende week dinsdag zijn we weer te horen op Pinguin Radio, zoals altijd vanaf 21:00 uur!