Feature

Social Distancing: quarantaine-brieven, een intieme briefwisseling met Lars Kroon (deel 12)


4 juli 2020

Voor de podcastserie Quarantaine-brieven gaat The Daily Indie-hoofdredacteur Ricardo Jupijn op zoek naar penvrienden in tijden van isolatie. Een serie waarin hij met muzikanten van gedachten wisselt over het leven en hoe zij deze periode ervaren.

Luister hier de eerste briefwisseling tussen Ricardo en Lars, de aflevering hiervoor vind je hier.

In deze serie wisselt onze hoofdredacteur brieven uit met Lars Kroon, die je mogelijk wel kent van Go Back To The Zoo, St. Tropez en zijn nieuwe soloproject Lars and the Magic Mountain, waar we onlangs nog een prachtige video van in première lieten gaan. Beiden hebben hun brief weer ingesproken, waarmee deze penvrienden een intiem inkijkje in hun lockdown-leven geven, vragen stellen en muziektips uitwisselen.

In de twaalfde briefwisseling hebben Ricardo en Lars het over nieuwe muziek, racisme, inkomen, kwikstaartjes, interviews, Fairport Convention, weinig slaap, een albumrelease-show, Frans Bauer, maar boven alles: de geboorte van Lars zijn zoon Sasha, zijn gloednieuwe single Song for Sasha (kijk nou, wat een droppies) en hoe hij rustig wordt van het laatste album van Aldous Harding.Brief van Ricardo, op 12 juni 2020

Brief van Lars, op 2020