Live

Sniester gaat dóór op 1 en 2 oktober en met een verdomd smerig lekkere line-up (Den Haag)


15 september 2021

Ja hoor, daar zijn ze ineens weer na anderhalf jaar! Pas maar goed op, want Den Haag wordt over twee weken op zijn kop gezet door Sniester. Het festival gaat dit jaar de beuk erin gooien en de line-up is harder dan ooit. Zowel figuurlijk als letterlijk!

Begin 2020 hadden we al een uitgebreid interview met een van de programmeurs van het festival, waarin de nieuws koers glashelder uit wordt gelegd. Marco Bijsterbosch vertelt ons daar: “We hebben besloten om kleur te bekennen… en dat voelt ontzettend goed.” In het kort: het wordt weer beuken geblazen met lekker véél gitaren in het Haagse Popdistrict rondom de Grote Markt. Maar goed, we weten allemaal wat kort daarna gebeurde en we moesten even geduld hebben.

Dertig piek voor ruim zestig acts
Maar gelukkig: wat in het vat zit verzuurt niet. Want er komt toch een partijtje fijne namen naar Den Haag. Zo zijn onder meer van de partij: DOOL, LIFE, Equal Idiots, Pip Blom, Rats On Rafts, And So I Watch You From Afar, Paracetamøl, Hang Youth, 45ACIDBABIES, Dirk., Tusky, Magnetic Spaceman, maar ook zeker namen als The Indien, The Haunted Youth, Magic Tom & Yuri, Socks;SportsSocks, Kids With Buns, Personal Trainer en The Homesick. Voor iedereen is er wat wils!

Dit is nog lang niet alles, voor de hele line-up moet je hier even een kijkje nemen, maar in meer dan twee dagen komen er maar liefst meer dan zestig bands langs. Het gaat eindelijk gebeuren lieve mensen en het wordt lekkerder dan ooit. Zet hem in je agenda: Sniester, 1 en 2 oktober. En die tickets voor twee dagen? Die haal je hier voor slechts dertig piek!