Live

Podcast: “Met Patat Met bieden wij bij De Vorstin muzikanten een tussenweg tussen de kroeg en een eigen clubtour”


12 april 2019

Een zak patat in je ene hand en een biertje in de ander, terwijl je luistert naar nieuw opkomend talent van Nederlandse bodem. Het is de leidraad van Patat Met, een maandelijks terugkomende avond bij poppodium De Vorstin in Hilversum. Een vol avondprogramma waarbij drie acts de mogelijkheid krijgen om hun kunsten te tonen op het podium. Als bezoeker een kans om artiesten te zien waarvan je later kunt zeggen: “ik was erbij toen ze nog klein waren.” 

Wij gingen langs in Hilversum, zochten de ruimte met de grootste tafel op om hier vervolgens rond te gaan zitten met Bob Donkers en Jim van Kooten, marketeer en programmeur bij De Vorstin. Karindra Perrier, de stem achter Faradays, schoof ook aan. Na een lange reeks shows op Popronde, genomineerd te zijn als 3voor12 talent en als voorprogramma van Blaudzun te hebben gespeeld, released Faradays op 12 april hun nieuwste EP. De daaropvolgende tour beginnen zij op de planken van de Vorstin tijdens de Patat Met editie van 19 april.

Gelukkig hebben we er ook over nagedacht om alles op te nemen, waardoor het hele gesprek is terug te luisteren als podcast.


Luister hier naar de EP Memories van Faradays