Live

Vestrock rondt zijn programma af met onder meer SONS, Pink Oculus, She Drew The Gun en The Bony King Of Nowhere (31 mei t/m 2 juni)


10 april 2019

Vestrock 2019
Vrijdag 31 mei t/m 2 juni

Zijn ze dan: de laatste namen voor Vestrock, het festival van 31 mei tot en met 2 juni in het Zeeuwse Hulst. Gisteren ging er al een ticketactie online voor het festival, bij dezen wordt het festival rondgemaakt met onder meer SONS, Pink Oculus, The Bony King Of Nowhere en She Drew The Gun.

Eerder werd bekend dat bands als Black Honey, Fangclub, Nothing But Thieves, Kaiser Chiefs, White Lies, Navarone, Nona en Fata Boom naar het idyllische festival komen. Met deze nieuwe lijn in het programma worden alle gaatjes prachtig gestut. Of je nu voor harde garage gaat, overrompelende singer-songwriters, feestbands of psychedelische pop: alles is er te vinden.

Complete line-up
Hieronder nemen we een aantal nieuwe namen met je door, de gehele van het festival is hier te vinden. In de tussentijd meer weten over het festival? Lees hier onze feature terug van afgelopen jaar!WEBSITE VESTROCK | FACEBOOK-EVENT | TICKETS