Live

Nieuwe namen voor London Calling met onder meer LA Priest, Disq, Dayglow, Pile en Trupa Trupa (22 & 23 mei)


27 februari 2020

Op 22 en 23 mei is het raak in Paradiso tijdens London Calling: dan kun je weer je lol op en wordt de poptempel overspoeld door de ene na andere opkomende act. Vandaag kondigt het festival onder meer LA Priest, Disq, Buzzard Buzzard Buzzard, Dayglow en Trupa Trupa aan.

Eerder werden onder andere Hockey Dad, Bambara, Crows, Just Mustard, Lazarus Kane, Snapped Ankles, The Wytches, Thumper en Wooze bekend dat ze naar Amsterdam komen eind mei. In deze nieuwe ronde wordt de line-up nog een stuk diverser dan hij al was.

Met onder meer LA Priest, die je mogelijk wel kent als oude frontman van Late Of The Pier of zijn samenwerking met Connan Mockasin in de vorm van Soft Hair. Zijn dansbare en obscure soloproject is daarentegen minstens zo interessant. Of Dayglow, die met zijn debuutalbum Fuzzybrain een gigantische streamhit scoorde met zijn licht fuzzy indiepop. Het rauwe Pile (lees je hier meer over) en het schurende Disq (lees je hier meer over) zijn ook twee namen om stevig te omcirkelen tijdens het festival. Verder zien we Buzzard Buzzard Buzzard, waar we eerder over schreven. Another Sky en de psychedelische postrockers van Trupa Trupa sluiten de rangen van de nieuwe acts.

Hieronder stellen we je een aantal nieuwe toevoegingen van London Calling aan je voor. Check alle namen op de website van het festival.WEBSITE LONDON CALLING | FACEBOOK-EVENT | TICKETS