Live

Het muziek- en motorenfestival Pure&Crafted komt naar Nederland en kondigt onder meer SONS, Bad Nerves en Swedish Death Candy aan (28 september)


23 juli 2019

28 september
Westelijk Havengebied Amsterdam

We kunnen ons opmaken voor een nieuw festival in Nederland: Pure&Crafted! Na drie edities in Berlijn, komt het muziek- en motorenfestival richting het westen en wel naar het Taets Art & Event Park in Zaandam. De eerste namen voor het festival zijn Swedish Death Candy, Indian Askin, SONS en Bad Nerves.

Het terrein in de westelijke havengebied van Amsterdam wordt eind september omgebouwd tot een walhalla voor muziekliefhebbers, maar ook zeker motoren en lifestyle. Want dat zijn de drie pijlers van Pure&Crafted: muziek, motorfietsen en new heritage.


Muziek
Muzikaal kun je alles verwachten tussen folk, singer-songwriter, punk en rock. Op de Duitse edities stonden eerder al bands als Interpol, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Car Seat Headrest, Birth of Joy en Allah-Las.

Motoren
Op het gebied van motoren kun je als petrolhead los en zijn er naast allerlei motorkleding en -accessoires veel nieuwe en vintage motoren aanwezig én is de Wall Of Death aanwezig waar waaghalzen de zwaartekracht tarten. Op zondag 29 september vindt The Distinguished Gentleman’s Ride plaats, die zal vertrekken nabij het evenemententerrein.

New Heritage
In de General Store tijdens Pure&Crafted zal de derde pijler te vinden zijn, dat is de plek voor authentieke mode. Lederen accessoires, handgemaakte producten plus hoogwaardige en duurzame kleding van verschillende merken.

Voorproefje
Benieuwd naar hoe de Duitse editie eruitziet? Hieronder zie je de aftermovie van het Berlijnse festival.


Beeld en geluid
Het lijkt haast wel of het festival in ons archief heeft gekeken, want we hebben een mijlenverre voorsprong wat betreft de tot nu toe bevestigde acts voor 28 september. Tijdens Pure&Crafted zie je namelijk SONS (lees ons interview met de band hier), Swedish Death Candy (dat interview lees je hier), Indian Askin (spraken we dit jaar nog) en Bad Nerves (oké, die niet, maar toch een aardige score). Hieronder nog een preview in beeld en geluid


WEBSITE PURE&CRAFTED | FACEBOOK-EVENT | TICKETS