Live

Goodnight Moonlight + Air Waves + The Daily Indie DJ Team = Club IFFR @ zondag 27 januari


7 januari 2019

Club IFFR
Zondag 27 januari
Rotterdamse Schouwburg


Vorig jaar lieten we met een wereldfunky mix alle cocktails rondjes in hun glazen draaien van de filmliefhebbers tijdens het Rotterdamse filmfestival. Op zondag 27 januari zijn we er opnieuw bij en presenteren we Goodnight Moonlight en Air Waves tijdens Club IFFR!

Eind januari tot begin februari staat Rotterdam namelijk weer helemaal in het teken van het International Film Festival Rotterdam en worden er met Club IFFR lekkere feestjes georganiseerd om al die zittende lijven en vierkante ogen ’s avonds nieuw leven in te blazen.

Goodnight Moonlight
Dit jaar staan op zondag 27 januari de lokale helden van Goodnight Moonlight op het programma, de band die onlangs zijn nieuwe EP Letters To Japan uitbracht. Vorig jaar lieten we het titelnummer in première gaan van de Rotterdammers, waarbij we frontman Jasper Boogaard nog interviewden. Nu hebben we de hele band live in de Rotterdamse Schouwburg eind januari!

Air Waves
Vorig jaar verscheen het nieuwe album Warrior van Air Waves. Een plaat over haar strubbelingen als queer vrouw en haar moeder die met kanker te maken kreeg. Een plaat over strijd en vechten, die uitmondde in onder meer het prachtige titelnummer waar Kevin Morby zijn vocalen nog voor leende en waarover ze aan Clash vertelde: “The warrior is overcoming the hurt of abandonment and the feeling of personal failure. We all go through moments of feeling like it’s our fault when a relationship, or job ends but the warrior is finding happiness by overcoming these moments and starting over.

Maar goed, leer ons Air Waves kennen, wij namen twee jaar geleden niets minder dan een livesessie op met de band in Amsterdam. En wat voor eentje! Dit, en nog veel meer moois dus tijdens Club IFFR.Voor alle events tijdens Club IFFR en informatie rondom IFFR, check de links hieronder!

WEBSITE IFFR | FACEBOOK-EVENT