New Music

Friday Release Day van 9 april met Benny Sings, Flyte, Jordan Rakei en Nick Waterhouse


9 april 2021

Lieve volgers: het is vrijdag en dat betekent dat we de beste nieuwe releases voor je verzamelen. Wat voor moois hebben we allemaal voor je gevonden? Wacht niet langer en scroll verder!

Talent van eigen bodem hebben we in de vorm van Benny Sings, onze indie-superster die – corona of niet – gewoon even de wereld verovert. Daarnaast nog een nieuwe Flyte en, dat doen we niet vaak, maar deze is bijzonder: er komt vandaag een schitterende reissue uit van dat fameuze album Keyboard Fantasies van Beverly Glenn-Copeland. Als laatste is er nog een nieuwe Late Night Tales-plaat, die deze keer samengesteld is door niemand minder dan Jordan Rakei.

Singles zijn er uiteraard ook in veelvoud: een samenwerking van Moodoïd en Melody’s Echo Chamber bijvoorbeeld, en nieuwe van Damien Jurado, Jon Hopkins, SOHN, Sorry en City Park. Alle nieuwe singles vind je zoals gebruikelijk in onze knetterende Spotify-playlist die we eveneens iedere vrijdag updaten. Zo weet je altijd wat er speelt!

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Benny Sings – Music

Jordan Rakei – Late Night Tales

Nick Waterhouse – Promenade Blue

Flyte – This Is Really Going To Hurt

Beverly Glenn-Copeland – Keyboard Fantasies (reissue)