New Music

Friday Release Day van 4 december met Arctic Monkeys, Son Lux, Oscar Lang, Khruangbin en Quarter-Life Crisis


4 december 2020

Veel singles, een aantal albums en nog een zwik aan EP’s hebben we vandaag in onze Friday Release Day. De grootste release van de dag is ongetwijfeld het live-album van Arctic Monkeys, maar ‘daaronder’ gebeurt ook genoeg interessants.

Zo kan Quarter-Life Crisis zomaar een van de ontdekkingen van de dag worden. Dit is een project van Ryan Hemsworth die onlangs al een van de mooiste liedjes van het jaar uitbracht met Meg Duffy van Hand Habits (en ook gitarist van Kevin Morby). Daarnaast is Oscar Lang een hele fijn nieuwkomer. Net als Patricia Lalor, waar we deze week nog een artikel over schreven. Als laatste geven we je nog de Late Night Tales van Khruangbin mee en Tomorrows II van Son Lux, deel van een bijzonder mooi muzikaal drieluik, en twee debuutplaten van Nederlandse elektronica-artiesten die we eerder al op onze Popronde-stages hadden: Two Truths van Bastian Benjamin en Amazonas van Malvae.

Uit de hele wereld druppelden er nieuwe singles binnen deze week, onder meer die van Fleece, Vern Matz, DOPE LEMON, Q, Homeboy Sandman, Faux Real, Dreamer Boy, Viagra Boys, Sleafods Mods, Gustaf, Nina Cobham, Miynt, la loye, Claud, Amaarae, Bakar, Daisy Darkpark, Nancy en Goat Girl.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Son Lux – Tomorrows II

Khruangbin – Late Night Tales

Alex Maas (van The Black Angels) – Luca

Oscar Lang – Antidote To Being Bored EP

Bastian Benjamin – Two Truths

Quarter-Life Crisis – Quarter-Life Crisis EP

Skinshape – Arrogance is the Death of Men

Arctic Monkeys – Live At The Royal Albert Hall

Malvae – Amazonas

Patricia Lalor – This is How We Connect, While You Stand So Tall EP