New Music

Friday Release Day van 30 april met Crumb, Flying Lotus, Luwten, Eades, Juan Wauters en Adrian Crowley


30 april 2021

Nieuwe albums worden er vandaag uitgebracht door onder meer Luwten, een van de fijnste songwriters van ons land. Uit het buitenland komt er van alles op ons af, een ‘gouwe ouwe’ zoals Adrian Crowley, het debuut van Girl In Red, een nieuwe Flying Lotus(!) en zo is Juan Wauters terug met een nieuw album waarop hij samenwerkt met artiesten als Mac DeMarco, Nick Hakim, Cola Boyy en Tall Juan. Een ander die je zeker niet wilt missen is de nieuwe van Crumb, de band die indierock met iedere plaat naar nieuwe hoogtes stuwt. Of wat te denken van de frisse postpunksterren van Eades?

Dan nog de singles, dat is een vol lijstje met werk van onder meer Drug Church, Mattiel, Cheekface, Squid, Sorry, Black Midi, The Surfing Magazines, Tkay Maidza, Folly Group, Molly Burch, Great Deceivers, Cola Boyy ft. MGMT, Phoebe Green, Mush, Cass McCombs, Figgie, Shortparis, Trixie Mattel ft. Orville Peck, HMLTD, Bruxas en Social Haul.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Flying Lotus – Yasuke

Luwten – Draft

Crumb – Ice Melt

Eades – Abstract Education

MOODOÏD – Primadonna Vol. 1 EP

Juan Wauters – Real Life Situations

Don Melody Club – Pure Donzin

girl in red – if i could make it go quiet

Adrian Crowley – The Watchful Eye of the Stars