New Music

Friday Release Day van 3 januari met onder meer Gramma, The Industry, Husky en Bombay Bicycle Club


3 januari 2020

Nee, oké: echt mega veel komt er niet uit op de eerste vrijdag van 2020. Maar we hebben nog behoorlijk wat mooie liedjes gevonden rond de feestdagen die alweer achter ons liggen.

We hebben wel een nieuwe Gramma-EP gevonden, van de Eindhovense band die we onlangs nog interviewden. Niet helemaal écht vers van de pers, maar omdat we vorige week geen Friday Release Day-editie hadden, hebben we alsnog het album van The Industry meegenomen. Een album dat een ode is aan de bloeiende indiescene van Nederland en binnen een week op werd genomen rondom Into The Great Wide Open. Aan de plaat werkten onder meer leden mee van Canshaker Pi, The Homesick, Lewsberg, Pip Blom en Korfbal deel.

Daarnaast hebben we de nieuwe single van Finn Andrews, de frontman van The Veils die deze track featuring The Veils heeft gemaakt…? Verder in de lijst: HOLY, Husky, Bombay Bicycle Club, FULCO, Husky Loops, Shybits, MICH, Wild Nothing, Molokai, PVA en uiteraard de nieuwe single van Ella van der Woude die we vandaag in première lieten gaan.

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.The IndustryThe Industry

Gramma – De Beuk (Volgende?!)