New Music

Friday Release Day van 29 oktober met Geese, Lewsberg, Marissa Nadler, The Parrots en Sam Evian


29 oktober 2021

Hoe raar wij het ook vinden dat we overal opmerkingen horen in de trant van: “Het is de eerste keer na corona dat (vul een denkbare activiteit in)”, want we zijn er echt nog lang niet vanaf. We houden ons hart dan ook vast voor de persconferentie van volgende week. Goed, voor die tijd zetten we nog wat muzikale hoogtepunten op een rij. Daar kun je tenminste altijd van genieten.

Het is niet mis, hoor. Zo is er een verrassingsalbum van Lewsberg(!), het debuutalbum van het opwindende Geese uit Brooklyn, de voortreffelijke schoonheid van Marissa Nadlers duistere muziek (foto) en nog een nieuwe plaat van Sam Evian, een naar onze mening zeer ondergewaardeerde indie-troubadour.

Nieuwe singles komen in flinke aantallen op ons en dus op jou af. Zo hebben we onder meer nieuw werk van SASAMI, Alex Lahey, Lewsberg, Parquet Courts, Ashley Henry, Hurray For The Riff Raff, Yard Act, NewDad, Caleb Kunle, Shygirl, Honey Guide, Exit Kid, BENEE, Mhaol, Beirut, Findlay, Penelope Isles, Snail Mail, Metronomy, The Shadow Machine, Beach Bunny en Frances Baker.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Geese – Projector

The Parrots – Dos

Sam Evian – Time to Melt

Lewsberg – In Your Hands

Marissa Nadler – Path Of The Clouds

Charlotte Cornfield – Highs in the Minuses