New Music

Friday Release Day van 2 juli met Snapped Ankles, Laura Mvula, KIEFF en Bobby Gillepsie ft. Jehnny Beth


2 juli 2021

Juli steekt nog even voorzichtig zijn tenen in het water. Al hebben we een aantal mooie albums vandaag, er zijn een stuk meer singles om vandaag eens wat dieper in te duiken.

Toch is het niet mis, hoor. Een nieuwe plaat van de opgefokte synthpoppers Snapped Ankles, een zonnig jaren tachtig-album van Laura Mvula, de wilde postpunk van KIEFF en vooral de grote verrassing van deze dag: Primal Scream-frontman Bobby Gillepsie die met Jehnny Beth (oa. van Savages) een plaat heeft gemaakt. Ja, we kunnen ons voorstellen dat je daar nieuwsgierig naar bent. Scroll verder naar beneden om ‘m alvast aan te zetten.

Singles hebben we in overvloed en we hebben toch echt wel een paar indie-hoogtepuntjes met een nieuwe track van Homeshake, POND, Shygirl, KIEFF, Deuce, Lea Thomas, Tora, Moa Moa, Harko, Bat Eyes, My Idea, Aarde Aan Daan, Yellow Days, Porij, Elke, Kurtis Wells, Big Red Machine, Peakes, Bnny, Blanketman, marsfade, Wu-Lu, Elias, Darwin Deez en Villagers.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify–playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten. En schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, om iedere week de hoogtepunten van onze site te ontvangen.Laura Mvula – Pink Noise

Snapped Ankles – Forest of Your Problems

Bobby Gillespie en Jehnny Beth – Utopian Ashes

KIEFF – KIEFF